måndag 23 augusti 2010

REMISSEN!

Svara på remissen! Det är budskapet nu och det bör vi alla hjälpas åt att sprida så mycket vi orkar. För det är nu man kan påverka. Sedan luta det åt att tågordningen kan bli såhär: Efter 15 oktober kommer svaren sammanställas (troligen av en extern kraft) och representanter från de tre samfunden (utses av samfundsledningarna) tillsammans med mig läsa råmaterialet och till GF-styrelsens sammanträde v. 48 lägga fram en rapport. Därefter kommer diverse referensgrupper ge input i processen och i februari redovisas en text för samfundens styrelser. Efter deras input skrivs det slutgiltiga dokumentet och därefter skall alla församlingar få del av materialet för att kunna ta ställning inför vid konferenserna i juni.
Då går det inte att ändra i texten utan då röster vi JA till hela paketet.

Därför: SVARA PÅ REMISSEN! =)

Nu skall jag skriva klart protokollet från helgens sammanträde. Inte det hittills roligaste i detta jobbet - man man blir snabbt uppdaterad i det mesta...

/Lasse

1 kommentar:

  1. Kristian Holmgren, Sundsvall15 september 2010 22:57

    Hm, hm - det vi ute i församlingarna nu studerar är ju inte en remiss om man ska vara noga, utan ett förslag som gått på remiss till ett antal remissinstanser som inkommer med remissyttranden.
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Remiss

    Synd med en sådan språklig miss i GF-processen: att kalla förslaget för Remissen med stort R. Men jag är väl snart ordförande i petimeterföreningen :-)

    SvaraRadera