måndag 25 oktober 2010

Fler församlingar...

Sitter på tåget på väg till Stockholm för att där ägna dagen åt att bland annat uppdatera listan över församlingar som svarat på remissen. Vi har fått in en del frågor från församlingar som vet att dom svarat men som ändå inte sett sin församlings namn i listan.
Till detta kan det finnas flera skäl. Kanske har vi missat något namn - men detta kommer uppdagas av vår "statistiker" Rebecka som sammanställer allt till EN lista och är den som alla svar till slut landar hos. Men vi ville gå ut så snart som möjlig med en lista över vilka som svarat för att ge en bild. En del församlingar som saknat sitt namn har helt enkelt skickat in sitt svar igen vilket går utmärkt att göra till info@gemensamframtid.se. Sedan har vi också märkt att det i vissa webbläsare varit svårt att hitta "skicka"-knappen på sista sidan i formuläret på hemsidan, detta beklagar jag mycket. Dessutom kan det ibland helt enkelt blivit några tekniska problem som gjort att svaret helt enkelt inte kommit fram.
Så en ny uppdaterad lista och svar på de mail som inkommit till mig och oss är målet för dagens arbete.
Ett stort tack för ert tålamod! Det här blir bra - tills slut... =)

Under veckan hoppas jag vi kan börja lägga ut en del tankar kring svaren och kanske kan vi mot slutet av veckan få info om de "slutna" frågorna.

Håll koll på blogg och webb! =)

/Lasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar